Bliv sommersmart med en skarp støvle

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Bliv sommersmart med en skarp støvle

Det er måske ikke alle, som forbinder støvler med kvindeligt sommerfodtøj. Men faktisk så er støvler meget mere end vinterstøvler og gummistøvler – det er klassisk fodtøj til mange anledninger, til mange stile og til al slags vejr. For støvlen er alsidig; den kan være høj og varm, men den kan også være en kort læder- eller skindstøvle med hæl, som bringer det feminine og rå frem i dit sommeroutfit. Det handler bare om at eksperimentere.

 

Det her blogindlæg handler, som du måske kan fornemme, om støvler. Men det handler også om at opfordre til, at du skal eksperimentere med dine tøjvalg. Eksempelvis går et par støvler med hæl og konturer fint til et par stumpede jeans eller en sommerkjole, hvor det lidt robuste og rå look bliver kombineret med et lidt finere. Naturligvis findes der tusindvis af kombinationer – så igen, det handler om at eksperimentere og prøve noget nyt.

 

Tamaris – støvler og sko til enhver lejlighed

Her på bloggen er vi generelt glade for mode og design. Det betyder også, at vi glædeligt deler ud af vores tips, når det kommer til at klæde sig på – en tendens, som vi alle nyder godt af. Fælles for os er lige for tiden, at vi har fundet en lille kærlighed til skomærket Tamaris. Det er mest sko, stilletter og støvler til voksne damer, som elsker et godt udtryk gennem skoene.

 

En af årsager til, at vi er blevet lidt forelskede i Tamaris, er desuden, at de er komfortable, og designet er lækkert. Det er nemlig gode sko, som ikke går på kompromis med komforten, ligesom de også har et udtryk af en selvsikker kvinde, der har styr på livet – men som stadig er fyldt med spændende sider. Så køb din Tamaris sko eller støvler nu til sommer og gerne hos tondersko.dk, hvor priser, levering og service er i top!

Posted in: Tamaris