Pas på dine fødder

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jeg hørte så tit som barn og som ungt menneske, at jeg skulle passe bedre på mine fødder, finde et fodtøj, som var passende og som ikke ødelagde tæerne samt var gode at gå i en hel dag. Jeg har, efter jeg rundede de 25, måtte indse, at de gamle i gårde havde ret. Det er vigtigt, at du passer på dine fødder, for de skal passe på dig og bære dig rundt resten af dit liv.

Sko til komfort og arbejde

Jeg lever i en verden, hvor det er nødvendigt, at jeg skal være både præsentabel, hårdtarbejdende og på benene mange timer hver dag. Derfor er det en nødvendighed, at jeg har sko, som er funktionelle og behagelige, og som er præsentable.

Jeg har prøvet mange forskellige sko, men først da jeg fandt New Feet sko hos Tondersko.dk, så var jeg i hus.

Jeg er ovenud tilfreds med deres store udvalg og med deres kvalitet i sko. At de samtidigt har sko, der altid er komfortable og flotte, er kun et plus, når du skal til arrangementer, eller som jeg være meget præsentabel i hverdagen. 

Den bedste service

Jeg ved ud fra mange skokøb i årenes løb, hvad jeg kan gå godt i, og jeg har let ved at finde dem inde hos Tondersko.dk. Jeg har et par gange været i tvivl om noget eller været nødt til at sende noget tilbage, og hver gang har kundeservice været så behjælpelige, som de på nogen måde kan være.

Står du og kommer i bekneb for en hurtig levering, så er det også hos Tondersko.dk, at du skal kigge ind hos, for de leverer på kun få dage det, som du har bestilt.

Kvaliteten af de produkter, som de har i deres store sortiment, er med til at sikre, at du kommer igen og igen, og at de samtidigt har priser, som er meget konkurrencedygtige på et marked, hvor der ellers ofte er krig på alle fronter, taler kun til deres fordel.

 

Posted in: New Feet