Rieker skoene har reddet mine fødder!

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jeg er en ung mand i starten af trediverne, og selvom jeg ikke burde brokke mig over at skulle gå og stå meget i mit arbejdsliv, så tager det livet af mine fødder. Problemet er at jeg til hverdag altid går i stødabsorberende sneakers, som er behagelige selv efter mange timer. På mit arbejde er der dresscode, og den siger at jeg skal have jakkesæt på, hver dag. Når man ifører sig et jakkesæt, så skal man selvfølgelig have nogle flotte lædersko på også, og de er bare ikke særlig behagelige. Sålen på sådan en lædersko er meget hård, og efter 8-9 timer på arbejdet kan jeg slet ikke vente med at komme hjem og tage dem af.  

Jeg har prøvet flere forskellige mærker, og resultatet er altid det samme, ømme fødder hver eneste dag. Lige indtil jeg fik mine nye Rieker sko, de ændrede simpelthen alt for mig. Rieker er super god tysk kvalitet, og jeg troede egentlig at det var et mærke til ældre mænd, men de laver rigtig mange super smarte modeller. Det bedste ved det hele er at sålerne er virkelig lækre, de er nemlig dejlig bløde. Man kan sagtens holde ud at have dem på hver dag, også når man kommer hjem fra arbejde. De er sågar så gode at jeg faktisk har droppet sneakers til hverdag, og det siger ikke så lidt.

Jeg har selvfølgelig fundet mine Rieker sko hos Tøndersko. De har et rigtig stort udvalg, og de har især mange lækre Rieker sko. Det er næsten som at handle i en gammeldags skoforretning, bare på internettet. De har en kanon god service, og da jeg skrev en mail for at forhøre mig om nogle størrelser, svarede de indenfor meget kort tid. Hvis du ligesom mig har døjet med ømme fødder, så skulle du tage at prøve et par gode Rieker sko.