Sko, sandaler og meget mere

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Det er for mig vigtigt, at jeg har sko, som passer til alle formål, men det er også vigtigt for mig, at de er i en god kvalitet, og at jeg kan bruge dem til flere forskellige kjoler, bukser og nederdele i min garderobe. 

Jeg var på jagt efter nogle sko, som skulle være komfortable, i en god kvalitet og helst ikke rydde hele budgettet, da en veninde anbefalede mig at kigge ind på hjemmesiden https://tondersko.dk/, som hun lige havde fundet.

De har det hele online

Jeg kiggede hurtigt ind på hjemmesiden, mens jeg sad i bussen på vej hjem, og det så meget lovende ud, et af mine favoritmærker er Rieker, og dem havde de mange af og i alle afskygninger. De havde alt fra ballerinaer til vinterstøvler, og som jeg hurtigt kunne skimme mig, til mens bussen bumpede gennem byen, så var priserne langt under det, som jeg havde tænkt mig, at jeg ville bruge på et par sko.

Så snart jeg havde fået maden i ovnen, så sneg jeg mig ind på kontoret og tændte computeren, mens min mand hjalp børnene med lektierne. Jeg blev meget overrasket over, hvor stort et udvalg de havde, og jeg blev noget overrasket over, at deres priser ikke var højere, for jeg vidste, at de samme sko nede i centret kostede mindst 100 kroner mere.

Svar på det hele

Jeg var i tvivl hvorledes med garanti og evt tilbagelevering, så jeg skrev til kundeservice med det samme og gik ud til maden.

Børnene fortalte om dagen, mens vi spiste, og da mobiltelefoner er bandlyste ved spisebordet, så måtte jeg vente med at se, hvem som havde skrevet, da min bippede to gange. Min mand tog børnene med ud og gå med hundene efter vi havde ryddet spisebordet, og til min overraskelse kunne jeg se at kundeservice allerede havde svaret.

Det gjorde udslaget, og jeg bestilte samme aften to par sko, en ballerina og en overgangsstøvle. Alt blev til min overraskelse leveret indenfor et par dage, og jeg må indrømme, at jeg er meget imponeret over tondersko.dk, alt virker meget professionelt og kompetent.

Posted in: Rieker